Styrk din online tilstedeværelse med hjælp fra en tekstforfatter

05 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Mangler din online shop eller din organisations website synlighed – og har i svært ved at brænde igennem på Google? Så er der hjælp at hente hos en professionel tekstforfatter.

Hvad laver en tekstforfatter?

En tekstforfatter skriver, som navnet måske antyder, tekster. Det kan være til brochurer, mindre udgivelser, eller web. Der findes forskellige kategorier af tekstforfattere, og de har hver især deres relevans i forhold til forskellige fag discipliner.

En technical writer vil for eksempel være ekspert i udfærdigelse af tekster på et meget højt specialiseret niveau, for eksempel inden for medicin branchen, teknik eller videnskabelig forskning. En ghost writer vil kunne hjælpe forfattere, som ikke har det så godt med det skrevne ord, med at få deres idéer ned på papir – for eksempel i forbindelse med udfærdigelsen af en selvbiografi.

Der er tekstforfattere som er specialiseret i at skrive let forståelig tekst til pamfletter, pjecer og lignende. Og så er der en stadig voksende gruppe af tekstforfattere som er særligt dygtige til at skrive de rette læsevenlige og SEO optimerede tekster til websites.

Inden for denne kategori finder vi, foruden de generelle all round online tekstforfattere, SEO skribent og bloggere. I denne faggruppe kan du finde netop den tekstforfatter som kan hjælpe dig med din corporate blog, dine produktbeskrivelser, dine kategoritekster eller din online præsentation af virksomheden eller organisationen.

Når du lader en professionel tekstforfatter stå for udfærdigelsen af disse tekster kan du være helt sikker på at de sidder lige i skabet, og på mange forskellige måder tilfører din hjemmeside eller din online shop værdi. Først og fremmest vil informative og relevante tekster tjene som en ekstra service til besøgende på din hjemmeside. Og der ud over vil du med de rette SEO tekster på websitet kunne opnå en bedre placering på Google.

Find din tekstforfatter hos Wordpens på https://wordpens.com/ 

More articles