Ved en gulvafslibning skal man også indberegne de andre, der skal arbejde med gulvet

20 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Det optimale er altid, at det kun er gulvafslibningsmanden, der skal tage sig af en gulvafslibning – det kunne være i sammenhæng med en gulvafslibning Nyborg – hvor man har fundet det rette firma til at tage sig af den opgave.

Så får man et personligt tilbud på en opgave, og hvis der er tale om en større opgave, så kan det være, at den skal deles op over flere omgange, om det så er to dage i streg, eller man må fordele det over en længere periode, selvom den korteste periode er at foretrække.

I den mellemliggende periode bør man så helst ikke benytte gulvet (for meget), da det ligger helt blottet her, og man helst skal fortsætte, hvor man slap, så man ikke skal til at starte forfra igen, når man fortsætter opgaven.

Desværre oplever man bare, at der nogle gange er andre fagfolk, der skal have gang med det gulv.

Gør plads til hinanden i forbindelse med en gulvafslibning

Dette behøver ikke at finde sted i en mellemliggende periode, men det kan jo være før og efter, at man skal slibe på gulvet.

Og disse fagfolk kender måske ikke til, at hverandre skal arbejde på kryds og tværs med det samme element, som der skal ske forskellige ting med.

Derfor er det vigtigt fra kundens side, at man fortæller om denne plan, så fagfolkene har forståelse for det, selvom de ikke taler sammen.

Det kan jo være alt fra, at man skal have en gulvlægger til at lægge gulvet, at man så skal have det slebet ned, og siden skal det males, og bagefter skal det gøres rent.

Der kan komme flere elementer til såsom en gulvafhøvling og en efterbehandling, og nogle gange kan de samme professioner måske klare de samme opgaver, og andre gange er der færre opgaver til det samme gulv.

Man skal have styr på rækkefølgen her, så man ved, hvad der foregår med trægulvet.

Flere Nyheder