3 tips til bedre indeklima

30 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Et godt indeklima er essentielt, hvis man vil være frisk i hverdagen, undgå hovedpine, og generelt have det godt. Derfor er det vigtigt, at man vægter højt, at gøre hvad man kan, for at få et godt indeklima. Vi har her samlet 3 gode råd til, hvordan du kan få et godt indeklima i dit hjem hele året rundt.

Luft ud ofte

Du har nok tit hørt, at det anbefales, at man lufter ud ofte. Dette vil vi selvfølgelig også anbefale dig, så du kan få frisk luft ind i rummet du lufter ud i. Faktisk, så bør man lufte ud flere gange om dagen, hvor man gør det mindst 10 minutter ad gangen. Hvis det er meget koldt ude, så er det dog vigtigt, at man ikke gør det for længe, da det kan medfølge andre gener.

Brug en luftrenser

Det er ikke alle rum, som er lige nemme at lufte ud i. Her kan det være aktuelt at investere i en luftrenser. En luftrenser er et smart apparat, som man kan købe til sit hjem. Luftrenseren er lavet til at suge det luft ind, som allerede er i rummet, føre det igennem et filter, og skyde det ud i den anden ende, hvor de dårlige partikler er sorteret fra. Hvis du vil lære mere om hvad et filter i en luftrenser kan sortere fra, så kan du besøge https://www.billigfilter.dk/, som er eksperter på området!

Brug planter

Planter er naturens svar på en luftrenser, og derfor er det godt at have dem rundt omkring i hjemmet. Vi siger ikke, at du skal have Randers regnskov i din stue, men hvis du sørger for at have et par planter hist og her, så er du med til at få et bedre indeklima, da de renser ilten i rummet, og giver dig frisk og lækker luft.

More articles