Beskyt dit hjem og din familie med videoovervågning

05 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Som forælde har man mange bekymringer i forhold til børnene og når det gælder familien som helhed. Men eens ophold i familiens private bolig bør ikke være genstand for bekymring go angst – hjemmet skal være en sikker bastion, hvor børn såvel som forældre kan føle sig trygge og afslappede

Privat videoovervågning – for din og din families sikkerheds skyld

Blandt familiens værste mareridt findes indbrud i hjemmet. Tanken om, at en fremmed har tiltvunget sig adgang til eens personlige sfære og rodet rundt i de ting, man anser som private, kan få det til at vende sig i de fleste. Og hjemmet vil måske aldrig rigtig føles trygt og sikkert igen. Hvis indbruddet tilmed sker, mens alle familiemedlemmer ligger og sover i deres senge, er det næsten endnu værre at forestille sig, hvad det kan føre til.

Heldigvis hører dette til sjældenhederne – langt de fleste indbrud og tyverier fra privat boliger sker i ferieperioderne eller omkring højtiderne, hvor beboerne ofte er bortrejst. Det er selvfølgelig stadig langt fra sjovt at komme hjem til opbrudte låse, smadrede vinduer, endevendte stuer og værelser og måske store materielle tab. Selv om forsikringen dækker, er det stadig forbundet med et vist besvær at skulle have udskiftet alle låsene, erstattet de knuste ruder og registreret de stjålne effekter.

Derfor kan det være en rigtig god idé at installere videoovervågning på strategiske steder i hjemmet. Med videoovervågning får du for det første effektiv forebyggelse – når tyven ser, at huset er beskyttet med videoovervågning, vil han nok tænke sig om en ekstra gang inden han bryder ind. Og vælger han at fortsætte, vil optagelser fra videoovervågning kunne fungere som bevis materiale overfor såvel forsikrings selskab som politi. Dette letter opklaringsarbejdets og kan fremskynde vurdering og udbetaling af din forsikringssum.

Find kameraer og andet udstyr til videoovervågning på https://www.dkkamera.dk/ 

More articles