Få hjælp til salg eller køb af fast ejendom

10 april 2017 Amalie

Bor du i Odenseområdet, og ønsker du at enten købe eller sælge egen bolig? Så bør du overveje at indgå partnerskab med Hviid Boligadvokat i Odense. Hviid Advokater er et stærkt team af juridiske rådgivere, som blandt andet specialiserer sig inden for ejendomshandel i form af Hviid Boligadvokater. Det betyder, at man som køber eller sælger kan modtage professionel rådgivning fra en af Hviids advokater, som kan sørge for, at handlen foregår på legitim vis og uden nogle problemer undervejs. Med en ansat fra Hviid Boligadvokater på sin side af handlen er man sikret uvildig rådgivning. Dette vil sige, at den ansatte fra Hviid kun må og vil rådgive netop vedkommende, der har ansat ham eller hende – og at denne boligadvokat ikke kan rådgive andre parter i handlen. Man er derfor sikret en professionel med en enormt stor viden inden for området, som varetager ens interesser et hundrede procent af tiden, og som tager sig af en fair og sikker handel.

Hvad end man er køber eller sælger, kan en sådan uvildig rådgivning være en enorm hjælp. Som køber er det vigtigt, at man bliver rådgivet af en, der sørger for, at man ikke gør et ufordelagtigt køb. Det betyder, at alle dokumenter og informationer omkring den pågældende bolig skal ud i det åbne, og ses efter i sømmene for at sikre, at handlen sker i henhold til de pågældende omstændigheder. Prisen skal selvfølgelig afspejle boligens faktiske værdi, og man skal som køber også få det, man betaler for. En af de helt store fordele ved et samarbejde med en boligadvokat er for køber det såkaldte advokatforbehold, som skrives ind i købsaftalen. Det medfører, at handlen først er endelig, når ikke alene køber, men også købers professionelle vejleder, har set aftalen igennem. Derfor kan aftalen også trækkes tilbage, selvom køber allerede selv har underskrevet, hvis aftalen ved boligadvokatens nærmere eftersyn viser sig at være uretfærdig.

Som sælger kan et samarbejde med en uvildig boligadvokat ligeledes være en ovenud god ide til at sikre sig, at handlen foregår fair og efter lovgivningen. Enten kan boligadvokaten handle som en yderligere juridisk vejleder udover ejendomsmægleren – eller boligadvokaten kan helt erstatte ejendomsmægleren i de tilfælde, hvor man vælger at sælge huset selv. Her kan man spare penge, når det kommer til nogle af de opgaver, som ejendomsmægleren ellers varetager, såsom at reklamere med salget og mødes med potentielle kunder. Dog kan langt de færreste private selv varetage selve det juridiske i forbindelse med salget, og må derfor alliere sig med en boligadvokat for at være på den sikre side.

Flere Nyheder