Find det rette malerfirma

28 september 2020 Camilla Skøtt

Leder du efter et malerfirma, der kan håndtere en maleropgave i dit hjem? Læs med her, hvor vi giver dig tre gode råd til, hvordan du vælger den rette mand til opgaven.

Som boligejer er man altid lidt nervøs over at kaste penge efter håndværkere. Som helhed har de jo fået et dårligt ry, og derfor kan det være svært at beslutte sig for, hvilket malerfirma man skal vælge til en given opgave. Men her giver vi gerne en hånd med – der er nemlig et par ting, du kan gøre for at sikre dig, at du ikke køber katten i sækken.

Tip #1 – Søg referencer

Når du henvender dig til et malerfirma, så spørg efter referencer på deres arbejde. Selvfølgelig kan det være svært at få lov at se de vægge, de har malet indendørs i et privat hjem, men måske har de udført arbejde på offentlige bygninger eller lignende. Og hvis det er en facademaling, du er på udkig efter, så burde det i hvert fald være muligt at finde referencer i området.

Tip #2 – Indhent flere tilbud

Det er ikke bare jagten på den bedste pris, der skal ligge til grund for at indhente flere tilbud hos malerfirmaer – det er også muligheden for at snakke med forskellige malere for at få en fornemmelse for, om I har den rette kemi. Det kan lyde åndsvagt med den kemi, men den er vigtig – du skal kunne stole på, at maleren leverer det ønskede resultat.

Når du sammenligner tilbud, så husk i øvrigt, at prisen ikke bør være afgørende i sig selv. Det skal være en sammenhæng mellem pris, kvalitet og kemi.

Tip #3 – Spørg folk du kender

Mon ikke du kender et menneske eller to, der på et tidspunkt har fået løst lignende opgaver? Spørg i din omgangskreds, og udvid gerne til Facebook eller andre sociale medier, hvis du ikke har nogen bekendte i din nærmest kreds.

Flere Nyheder