Føl dig ikke truet af sexlegetøj

12 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Føl dig ikke truet af sexlegetøj

Man taler ofte om, at det kan føles pinligt at købe sexlegetøj.

Nogle personer vægrer sig ved at begive sig ind i en verden med sexlegetøj, der ellers ville kunne få dem til at opdage nye sider af sig selv, som de aldrig havde tænkt mulige, fordi de ikke tør gå ned i en butik og købe forskellige sortiment af sexlegetøj med hjem.

Heller ikke det at købe over nettet prøver de, fordi de – trods lovning om diskretion – er bange for, hvad andre folk vil tænke, når de modtager en pakke med sexlegetøj.

Men når man endelig tør rykke ens grænser og prøve sig frem med sexlegetøj, sker det mere end ofte, at man ikke kan forestille sig et (sex)liv uden disse remedier enten alene eller sammen med partneren.

Og det er netop dette område med pinlighed for partneren, der bliver lidt overskygget af samfundets tabu-pålæggelse ved, at man køber sexlegetøj. Resten er private forhold, men de skal adresseres.

For forestil dig, selv hvis du gør det med positiv bagtanke, at du har købt sexlegetøj med hjem, som du ikke har fortalt din partner om, og så præsenterer i soveværelset en nat.

Om det så er tale om en dildo, penis-attrap, but-plug eller noget helt andet, så kan det give mindreværdskomplekser for partneren og eventuelt medføre, at vedkommende tror, man er utilstrækkelig i sengen alene, og så kan det gå ud over det fælles sexliv.

Her er det vigtigt som den gode partner at understrege, at det er et supplement til sexlivet, som gerne skal komme begge parter til gode, om man så er i et fast parforhold eller ser nogle sexpartnere på mere eller mindre regelmæssig basis.

Man kan sagtens sammenligne det med, at man laver en rugbrødsmad. 

Hvorfor nøjes med rugbrødet, når man kan få så meget spændende pålæg på. Og dette pålæg kan man supplere med andre ting, grønt, tykkere skiver, omfang og så videre.

Sådan er sexlivet også: Uendelig udfoldelse og nydelse hele vejen for begge parter – og dette skal gerne opleves med sexlegetøj.

Find inspiration til sexlegetøj her: https://www.love-lingeri.dk/

Flere Nyheder