Gulvafslibning på Vesterbro – det handler alt sammen om service

13 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Har du overtaget en lejlighed på Vesterbro, og er du helt klar til at kaste dig over den istandsættelse, der sandsynligvis er nødvendig i mere eller mindre omfang? Så skal du have fat i en ekspert, der kan klare en gulvafslibning på Vesterbro.

Der er mange ting, der skal gøres, når man flytter ind i en ny bolig, men en af de ting, der næsten altid er nødvendig, er en gulvafslibning. Det og så en ordentlig omgang malerarbejde, så du kan slette alle spor fra de tidligere ejere.

Måske kan du klare arbejdet selv? Meget af det er til at have med at gøre, hvis bare du har hænderne skruet rigtigt på, og du ikke mindst har mod på at bruge en god stak timer på at hente udstyr i det lokale byggemarked og ikke mindst udføre arbejdet.

Hvis du sliber gulvet selv, så husk…

… at du skal være opmærksom på at få fat i en gulvafsliber, der kører helt optimalt. Ikke noget med lidt harken i motoren eller lignende. Du risikerer nemlig, at du sliber forkert, for meget eller for lidt, og det vil kunne ses på gulvet efterfølgende.

Samtidig er det vigtigt, at du passer godt på omkring listerne, så du ikke ødelægger dem. Nogle hjørner og kanter vil være umulige at komme ind i med den store gulvsliber, og så skal du eventuelt have fat i en mindre, eller du skal slibe manuelt.

Sidst men ikke mindst skal du huske at give gulvet en god omgang efterbehandling, inden du begynder at bruge det. Alternativt ender du nemlig hurtigt med flere pletter og ridser, end du havde, inden du gik i gang. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du med fordel tage en snak med din lokale gulvafsliber. Du kan også overveje at klare afslibningen selv, men hyre hjælp til efterbehandlingen.

More articles