Klare fifs til brug af sexlegetøj udenfor

02 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle gange sker det rent spontant, at lysten lige griber en til enten at dyrke sex udenfor sammen med en anden, flere personer eller bare får en hurtig indskydelse til at onanere.

Hver gang har man måske ikke lyst til at gå indenfor, fordi lysten er så kraftig, eller man har fået øje på noget, som stimulerer en visuelt (så længe du ikke er ulækker eller gør noget forbudt, forstås), hvorfor man vælger at blive udenfor og fortsætte akten.

Det er jo også lidt pirrende, at man måske kan blive set af andre, der går forbi eller ser en på afstand – og måske er det endda en fetich, man har, at man gerne vil gøre det, mens man har en stor chance for at blive set på, som måske ophidser andre igen.

Derfor går nogle mennesker da også rundt med noget nemt og behændigt sexlegetøj i tasken på udvalgte dage, hvor de ved, at lysten kan gribe dem, men hvor de ikke risikerer, at andre skal gennemrode deres taske eller jakkelommer.

Det er nemlig altid bedst at have den slags med sig ud hver gang, for man skal ikke gemme det udenfor. Ikke alene risikerer man, at andre finder det såsom børn eller dyr, men udenfor bliver det ulækkert, snasket, inficeret af insekter, fugle og meget andet, der kan give farlige bakterier – lige meget hvor meget man sørger for at gemme det væk.

Skulle man så have taget det med hjemmefra, så skal man huske at bruge sexlegetøjet på en måde, så det ikke kommer i kontakt for meget med omgivelserne såsom jorden, græsset eller lignende.

På overfladen kan det måske se så rent og fint ud, men det menneskelige øje kan ikke se bakterier, tis og andet, som man ikke skal indføre i sig eller tage med hjem.

Hold derfor sexlegetøjet for sig selv og husk at rense og vaske det hver gang.

More articles