Skal du sælge huset? Så overvej nye møbler

27 November 2020 Camilla Skøtt

editorial

Okay, det lyder måske fjollet, men der er altså noget om overskriften. Undersøgelser viser, at en moderne indretning gør det lettere at sælge boligen, og derfor kan du med fordel overveje nye møbler til huset, hvis du skal sælge det.

I en tid hvor der er mange købere, nytter det ikke bare at sætte boligen til salg uden at klargøre den. Så risikerer du ganske enkelt, at der gå ualmindelig lang tid, før den bliver solgt og ikke mindst at du må gå langt ned i pris.

Men hvad kræver sådan en klargøring; er det nok at rydde lidt op, inden der skal tages billeder? Både og. Hvis du stilmæssigt har et moderne og lyst indrettet hjem, kan det langt hen ad vejen gøre det med en klat maling og en oprydning, men hvis du derimod bor gammeldags og mørkt, bør du overveje også at købe nye møbler.

Moderne indretning er vejen frem

Uanset hvordan man vender og drejer det, så tyder alt på, at det er lettere at sælge en bolig, hvis indretningen er moderne og lys. Selvom køberen ikke skal overtage møblerne, er de interesseret i at kunne forestille sig, hvordan de selv kan indrette sig efterfølgende.

De mulige købere skal have en følelse af at kunne se sig selv i hjemmet, og de skal kunne mærke, at det er muligt at bo enkelt, moderne og funktionelt i dit hjem – også selvom du ikke oprindeligt boede på den måde. 

Vil du have gode idéer til, hvilke møbler du kan købe til huset, kan du med fordel læse denne artikel: https://husblog.dk/ti-nye-moebler-til-dit-hus-designermoebler-naar-de-er-bedst/

Man kan så tale om, at det måske er dyrt at skifte alle møblerne ud, men her skal du overveje ulemperne ved en lang liggetid og sandsynligheden for et afslag i prisen. Alternativt skal du se, om du kan finde et sted, hvor du kan leje møblerne, så længe salget er undervejs.

More articles